Yahzee

Once upon a time the BLoG saw the SUNSHINE... than it scared and asked help from YAHZEE :D:D:D than they decided too make the best side of this BLoG... from that time this side got the best price of the WORLD...

Auto & Tuning

Comment

  • crazywoman: Szia! Tetszik az oldalad, elsősorban a designja. Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudnék én is ... (2009.01.31. 11:36) Auto Tuning Bevezető
  • Woody-: Hello! Jó az oldalad un.tesó így tovább! mysite: www.funnyworld.blog.hu (2008.05.21. 18:00)
  • ericem: Köszi Yahzee, de a te blogod sem piskóta. Nagyon tetszik. Olyan mintha segítenénk egymásnak, vagy ... (2008.03.06. 21:00)
  • Utolsó 20

HTML

Teszt

Auto Tuning Bevezető

2008.03.02. 15:13 | Dave Yahzee | 1 komment

Ebben a Topicban fogom kifejteni véleményem és eddigi megszerzett tudásom az kezdő auto-tuning témáról. Az írások csupán tanács jellegűek, ezért nem biztos, h minden esetben a maximálisan elvárt és megálmodott végeredmény fog születni. De reménykedem benne, h mindenki örömét leli a topicban, és hasznára válik az itt következő instrukciók valamelyike.
Célom, segíteni azokat, akik szeretnének hétköznapi autójukból vmi egyedit alkotni. Én is ezt tenném, de a tuning legyen akár optikai, akár teljesítménynövelés, rendkívül anyagias és nehéz feladat. Sok sok munkaóra, kitartás és elszántság kell ahhoz, h a régi családi autóból egyszer valóban egy olyan vas legyen, ami után megfordulnak az emberek az utcán. Ez minden sofőr álma, hogy az ő autójára mondja az utca embere: Ez igen! Mennyire komoly?!
De nem is húzom tovább a szót, lassan nekikezdek az írásnak.

By: YAHZEE

A bejegyzés trackback címe:

https://yahzee.blog.hu/api/trackback/id/tr54363522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crazywoman 2009.01.31. 11:36:13

Szia!
Tetszik az oldalad, elsősorban a designja. Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudnék én is valami hasonló órát beilleszteni a blogomba!
Előre is kösz!